Cançó Mestràlia 10 anys

Enguany per a commemorar aquesta efemèride, Mestràlia ha preparat una cançó de la fira. Josep Bordes, cantant de Pepet i Marieta ha composat la cançó de Mestràlia que recull l’essència del certamen veritablement.

Dissabte 30 a les 12.30 hores del migdia tindrem en concert la banda de Pepet i Marieta.

Presentació

Un. Lutiers d’arreu del domini lingüístic català i de tot l’arc mediterrani ens han acompanyat incondicionalment en cada edició com a convidats de luxe.

Dos. Iniciatives i activitats s’han implementat per dignificar l’ofici de lutier com a professió amb valor afegit.

Tres. Grallers, tabalers, dolçainers, sacaires, violinistes… sonadors d’instruments diversos han recorregut carrers i places portant a Campredó cançons de diferents estils i procedències.

Quatre. Grups musicals novells han passat per Campredó en els inicis del que després ha estat una gran trajectòria musical; d’altres de més consolidats han trepitjat sòl ebrenc per primera vegada en el seu pas per MestràIia, i els grups del territori sempre hi han tingut un lloc preferent.

Cinc. A més de la música, les escenificacions de carrer i la dansa han completat la programació del primer cap de setmana del mes de juliol.

Sis. Activitats formatives, de divulgació i de perfeccionament han propiciat col·laboracions i sinergies entre lutiers i han ajudat a crear ofici.

Set. Escenaris diversos i atractius han buscat conjugar estils de música, llocs i sensibilitats per fer de cada concert una experiència única.

Vuit. El maridatge perfecte entre gastronomia, música i paisatge ens ha acompanyat les nits a la fresca a la vora del Roquer.

Nou. Un públic experimentat i un altre de més novell s’ha mantingut fidel i sempre obert a les propostes de cada nova edició.

Deu: Ens agrada pensar que Mestràlia i la seua gent hem contribuït a bastir l’agenda cultural dels Països Catalans durant aquesta darrera dècada. Esperem estar molts anys més al costat de la música, l’art i la cultura en la tasca de recuperar i mantenir un dels trets essencials que ens defineix com a país.

#mestràlia10anys