Carles Belda i Marc Serrats

Carles Belda i Marc Serrats

Diumenge 3 de juliol 2016

21:30h

Carles Belda, nascut a Sabadell el 1972, és un dels acordionistes més reconeguts actualment a Catalunya i ha actuat en diverses edicions de la Trobada d’Arsèguel. Es va donar a conèixer ara fa una dècada amb el grup Pomada, també amb Ensaladilla So Insistent, Mesclat, Petita Festa i amb la seva pròpia formació, El Belda i el Conjunt Badabadoc. També és expert en la trikitixa, l’acordió propi del País Basc.

De la seva part, Marc (Xerramecu) Serrats ha estat implicat en projectes musicals com ara Dijous Paella, Xerramequ Tiquismiquis i amb el Belda i el conjunt badabadoc del qual n’era el guitarrista Al mateix temps ha coordinat els discs de suport a La Bressola, les escoles en català de la Catalunya Nord.

carles1France